Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Red Sox Nation
    Posts
    751

    Fix for being redirected to the User CP

    There is apparently some bug with people who come to the board that are being redirected to the User CP. This has to do with some bug that deals with day light savings time. It is only suppose to happen once. If it keeps happening, then you will have to shut off day light savings time in your user CP. To do this, please follow the directions below:

    1.) Go to you user CP.
    2.) Click on Edit Options
    3.) Scroll down to the Date & Time Options Box
    4.) Choose "DST Corrections Always Off" from the drop down box.

    This problem will hopefully be corrected in future upgrades. Thanks for your patience. Please post in this forum if this fix works or not.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    6,350
    CEOBOB, worked for me. Tried resetting to "automatically detect DST settings", which worked until I closed the browser and then restarted. Same problem came back. Left on "always off" and it seems to be fine now.
    Last edited by ATF SAC; 10-31-2006 at 09:00.
    ret.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bergen County, NJ
    Posts
    1,894
    Quote Originally Posted by ceobob View Post
    Please post in this forum if this fix works or not.
    Worked fine for me!
    ___________________
    Z! USDOJ Ret.

    The Answer is There is No Answer

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Posts
    225
    That fixed my problem.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Dallas
    Posts
    1,720
    Like a friggen champ!
    "The ultimate measure of a man is not where he stands in the moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy." -- Martin Luther King
    "Whom shall I send, and who will go for us?" And I said, "Here am I. Send me."

  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,067
    Praise the Lord. Yep, that did the trick.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    CA
    Posts
    223
    Worked for me. Thank you.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    North Metro Denver, CO
    Posts
    170
    Works for me too!!! Thanks!

    Trevor

    "Everyone runs away from me" -- Ralph Wiggam

  9. #9
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    In the Tall Grass
    Posts
    231
    I'm good now as well.
    "I don't want to know who you use, as long as they're not complete muppets."

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    34

  11. #11
    rustybender Guest
    Interesting. I never applied this fix, but mine stopped doing that on it's own yesterday.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Dirty South!
    Posts
    144
    Thanks!

  13. #13
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Houston, TX
    Posts
    346
    That worked for me. Thank you!
    "To the German Commander, "Nuts!" The American Commander." - General Tony McAuliffe, 101st AB

  14. #14
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    259
    I thought is was something with my computer LOL. Thanks for the fix!

  15. #15
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Just down the road....
    Posts
    658

    Thumbs up

    Fixed...thanks


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •